Videofilmning

Det blir allt vanligare att man, förutom foton, vill ha en video som minne av en viktig dag. Förfrågan om bröllopsvideo ökar hela tiden och det är något vi på Photo Lab Studios erbjuder. Förutom bröllop så har vi videofilmat bland annat dop och konfirmation också. Vi lägger ihop en några minuter lång video med höjdpunkterna från festen, tillsammans med någon lämplig musik. Vi är väldigt flexibla så att ni ska få en sådan video som just ni önskar. Tveka inte att ta kontakt om ni vill veta mera och vi kan skräddarsy något som passar just Er.

Johanna & Thomas
                                                
 Sara & Johan

I en dokumentärisk bröllopsvideo följer vi er hela dagen. Vi gör en 7-10 minuter lång video och lägger till musik. Har ni löften till varandra och vill få dem inspelade och med i videon är det också möjligt! Före bröllopet träffas vi och diskuterar igenom önskemål och planerar allt tillsammans 🙂 Här är highlights, en kort version, från Sara och Johans bröllopsvideo. Boka foto och video till sommarens bröllop nu!

 
Weddings 2021  

  Här har jag sammanfattat några få höjdpunkter från några bröllop. Det är ett oerhört värdefullt minne att ha en video att återgå till när man tillsammans vill minnas sin bröllopsdag.

 
Elviras Baptism

  För många är dopet det första stora högtiden i livet. Dopet kan ske i kyrkan eller hemma. Jag kommer och gör ett fint videominne av en viktig dag.

 
 Elins konfirmation
Att bli konfirmerad är en stor händelse i många ungdomars liv. Här fick jag äran att vara med på Elins konfirmation och göra ett fint minne till henne och hennes familj.
 
 
 
 

Rulla till toppen