On yleistymässä, että valokuvien lisäksi halutaan videon muistoksi tärkeästä päivästä. Häävideoiden kysyntä kasvaa koko ajan, ja sitä me Photo Lab Studiosilla tarjoamme. Häiden lisäksi olemme videoineet kaste- ja konfirmaatiot. Kokosimme muutaman minuutin mittaisen videon juhlien kohokohdista sopivan musiikin kera. Olemme erittäin joustavia, jotta saat sellaisen videon, jonka haluat. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat tietää lisää, niin räätälöimme sinulle sopivan.

Dokumentaarisessa häävideossa seuraamme sinua koko päivän. Teemme 7-10 minuutin videon ja lisäämme musiikkia. Jos teillä on lupauksia toisillenne ja haluat saada ne tallennetuksi ja sisällytettäväksi videoon, sekin on mahdollista! Ennen häitä tapaamme ja keskustelemme toiveista ja suunnittelemme kaiken yhdessä 🙂 Tässä kohokohdat, lyhyt versio Saran ja Johanin häävideosta. Varaa kuva ja video tämän kesän häihin nyt!

Olen koonnut tähän yhteenvedon muutamasta häistä. On erittäin arvokas muisto saada video, johon palata, kun haluatte muistaa hääpäivää yhdessä.

Monille kaste on elämän ensimmäinen suuri juhla. Kaste voi tapahtua kirkossa tai kotona. Tulen tekemään mukavan videomuiston tärkeästä päivästä.

Konfirmointi on iso tapahtuma monien nuorten elämässä. Täällä minulla oli kunnia olla Elinin konfirmaatiossa ja tehdä mukava muisto hänelle ja hänen perheelleen.

Scroll to Top