Fotografering

Alla fotograferingar sker i studion eller i den miljö som kunden har valt. Vi fotograferar allt från porträtt, förlovning, familje, barn, husdjur, par, grupp, gravida och syskon.

Studio fotografering sker i vår egen studio i Malax. Du kan boka tid för studiofotografering genom att skicka e-post till oss eller ringa. Kunden får råkopior som ett privat galleri per e-post eller som printad version och kan välja vilka foton du vill ha redigerade. Du har möjlighet att beställa förstoringar av oss. Med varje foto du köper levereras det även digital version av det. I priset ingår 2 st 14×18 foton. 
 

Pris 90€

 Konfirmation kan vi fota både i studio och i miljö. Vi kan tillsammans välja en plats för fotograferingen. Kunden får råkopior som ett privat galleri per e-post eller som printad version och kan välja vilka foton du vill ha redigerade. Du har möjlighet att beställa förstoringar av oss. Med varje foto du köper levereras det även digital version av det. I priset ingår 2 st 14×18 eller 1 st 20×25 foto. 

Pris 90€

Rekommenderas att man tar med favoritleksaker eller andra rekvisita till fotograferingen så barnen har något att fokusera på :). Kunden får råkopior som ett privat galleri per e-post eller som printad version och kan välja vilka foton du vill ha redigerade. Du har möjlighet att beställa förstoringar av oss. Med varje foto du köper levereras det även digital version av det. I priset ingår 2 st 14×18 foton. 

Pris 95€

    Är det snart dags för er stora dag? Vi har flera olika paket att erbjuda. Om du behöver oss enbart för porträtt, vigsel eller fest, eller allt tillsammans? Hel eller halv dag?

    Numera finns möjlighet att ha både fotografen och videografen på plats som jobbar tillsammans för att skapa värdefulla minnen åt er. Kontakta för mer information om de olika paketen och pris.

Lämna en kommentar

Rulla till toppen