Palautus- ja palautuskäytäntö

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

YLEISTÄ

Henkilökohtaiset tietosi säilytetään Photolabstudiosin asiakasrekisterissä. arkempia tietoja henkilötietojen käytöstä ja käsittelystä voit lukea tästä: https://photolabstudios.fi/privacy-policy/

Ennen maksusuorituksen tekemistä sinun tulee hyväksyä verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot. Painamalla tämän jälkeen Viimeistele tilauksesi-painiketta, tilaus rekisteröidään eikä sitä voi enää muuttaa. Jos haluat tämän jälkeen peruuttaa tilauksesi tai muuttaa sitä, ole hyvä ja ota yhteyttä Photolabstudiosin asiakaspalveluun.

Lähetämme sinulle tilauksesta kuitin s-postiisi. Siitä voit tarkistaa tilauksesi tiedot. Säilytä kuitti mahdollista myöhempää tarvetta varten.

MAKSUTAVAT

Photolabstudios.fi:n verkkokaupassa voit maksaa suoraveloituksena pankkitilille tai käteisellä toimituksen yhteydessä.


TILAUSRAJOITUKSET

Verkkokaupasta https://photolabstudios.fi/kauppa/ voivat tehdä ostoksia vain 15 vuotta täyttäneet henkilöt.

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Tilattu tuote toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen. Hintaan lisätään postikulut.


PALAUTUKSET ja takaisinmaksu

Photolabstudios.fi:lle on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi Sen takia voit ennen ostostasi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Jos tuote on viallinen voit ottaa yhteyttä Photolabstudiosin asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja. Yhteystiedot: shop@photolabstudios.fi +358 50 556 2236

MUUT EHDOT

Näihin käyttäjäehtoihin sekä mahdollisiin riitoihin asiakkaan ja Photolabstudios.fi:n välillä sovelletaan Suomen lakia.

FORCE MAJEURE

Photolabstudios.fi ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista esteistä, joita se ei kohtuudella ole voinut ennakoida ja joiden seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm työkiistat, henkilöstön sairastuminen, tuonti- ja vientiesteet, häiriöt kuljetuksissa tai sähkökatkot. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kuukauden, on sekä tuotteen myyjällä että asiakkaalla oikeus peruuttaa ostos ilman vahingonkorvausta tai viivästysseurauksia.

Scroll to Top